Donanim, TextZone Notes |
1592 notes in Donanim board.
| No:1571 (#52854) | Yazan: Webmonsters |
Konu: Asus A6000 driver |
30 Aug 2007,18:14 |
Arkadaşlar merhaba başınızı agrıtmadan konuya girim hemen :) Asus A6000 series entertainment notebook um var asusun sitesinde model numarası diyor ama benim notebook ta model yok sadece A6000 die geçiyor. Cd sinide kaybettim :( elinde olan varmıdır yada yardımcı olucak bir link verebilirseniz sevinirim. İlginize teşekkürler...
|
| No:1572 (#52857) | Yazan: Elico |
Konu: re: Webmonsters |
30 Aug 2007,19:39 |
altinda biyerinde yaziyor olmasi lazim modelinin. yoksa altinda ne yaziyorsa ona gore arat nette, forumlarda baska sorunu olanlar çıkar... yada satış sitelerinden gir resmine bak, oyle bul modelini. Elico
|
| No:1573 (#52869) | Yazan: Yorgun |
Konu: re: Webmonsters |
31 Aug 2007,10:11 |
Bak sana Asus A6000 Series in driverlerini vericem oradan indirebilirsin 1. Audio Drivers.......: http://driverscollection.com/?file_id=32767 2. LAN Driver..........: http://driverscollection.com/?file_id=32766 3. Modem Driver........: http://driverscollection.com/?file_id=32765 4. RICOH MediaCard Controller Driver.............: http://driverscollection.com/?file_id=32764 5. BisonCam Camera.....: http://driverscollection.com/?file_id=32763 6. VGA Driver.........: http://driverscollection.com/?file_id=32762 7. Wireless LAN.......: http://driverscollection.com/?file_id=32761 Bu driverlar Win XP/200 içindir İnşallah işini görür kardeş :))) _-'-_BAHAX_-'-_
|
| No:1574 (#52882) | Yazan: Webmonsters |
Konu: Yorgun |
31 Aug 2007,15:30 |
Teşekkür Ederim Yorgun kardeşim :) Allah razı olsun.
|
| No:1575 (#53170) | Yazan: Turker |
Konu: USB Flash MEmory |
09 Sep 2007,19:11 |
Arkadaslar uzun arastirmalar sonunda CUmartesi gitim bir USB Flash Memory aldim kendime Sandisk Cruzer Contour Premium 4GB Okuma : 25+ Mb/Sn Yazma : ~18 Mb/Sn HDTach ile yaptigim olcumlerde kutusunda yazan degerlerinde biraz uzerinde sonuclar aldim, alet cidden hizli. Ozel mekanizmasi sayesinde USB ucu icin kapak kullanman za gerek yok, kizak sistemi yapmislar uc iceri girip cikabiliyor. Son derece sIk metal ve parlak plastik (piano finish) gorunumu ve calistiginda gorebildiginiz neon mavisi Cruzer yazisi ile dis gorunum olarakta son derece hos bir alet. Vatan Bilgisayarda KDV Dahil 116 YTL. Turkiye Distrubutoru Turanlar'da ise fiyati 104 YTL fakat oradan dogrudan almak zor olabilir, ben i syerim araciligi ile fiyat aldim. 8GB cok pahali oldugu icin alamadim,benzer bir alisvris yapacak olanlar mutlaka degerlendirsin, ayni fiyat ve kapasitede Kingston DataTraveller II + MIGO modeli var fakat bunun kadar hizli degil. Yazma hizi konusunda bu fiyata baska bir cihaz bulamadim zaten .-. . . .-. . . .-. .-. | | | |( |< |- |( ' `-' ' ' ' ` `-' ' '
|
| No:1576 (#53177) | Yazan: Trace |
Konu: re: Turker |
10 Sep 2007,09:57 |
Yanınızda kendi bilgisayarınız olmadığında seyahate çıktığınızda halka açık güvensiz bir bilgisayarda Internet'e girdiğimizde veya USB diskimizdeki dosyalarla çalışmamız gerektiğinde bizi en çok rahatsız eden şey, arkamızda iz bırakarak bu işi yapmamız olur. Öyle bir sistem düşünün ki, USB diskinize tıpkı bilgisayara yükler gibi yazılım yüklüyorsunuz (örneğin E-posta istemcisi yüklediniz) ve bu USB diski taktığınız herhangi bilgisayarda, USB disk içerisine yüklediğiniz bu yazılımı çalıştırıyorsunuz ve yaptığınız hiçbir işlemi o sisteme iz bıraktırmadan yapıyorsunuz. Bunun, hepimizin aklına geldiğini hayal ediyorum. Bunu yapmak artık güç değil. Microsoft işletim sistemleri için tasarlanan U3 adındaki bir platform, programların ve verilen doğrudan USB disk üzerinden çalıştırılmasına izin veriyor. U3 platformunun özelliklerinden birisi de, USB disk üzerinden programlarınızı çalıştırdığınızda Windows registry'sine veya dosya sistemi kayıt yapabilir ancak diski sistemden çıkarttıktan sonra tüm bu dosyalar ve kayıtlar USB disk tarafından imha ediliyor olması. U3 platform desteğini taşıyan USB disk'lere U3.com'dan "Akıllı USB Sürücü" deniyor.U3 USB disklerin geleneksel USB disklerden farklı, ufacık bir U3 işletim sistemine sahip olması ve Windows'un "Başlat" menüsünü simüle ederek program yüklemenizi ve kaldırmanızı kontrol ediyor olması. U3 platformunun çalışma mentalitesindeki esas nokta, istediğiniz her yazılımı U3 uyumlu USB disklere yükleyemiyorsunuz. Yazılımların, U3 platformu için modifiye edilmesi gerekiyor. Bunu kullanıcılar yapamıyor tabii ki; U3.com sitesinden çekeceğiniz veya satın alacağınız yazılımlarla bunu yapıyorsunuz. U3 platformuna uyarlanmış bazı tanıdık yazılımlar ise şöyle: * OpenOffice 2.0 * Skype * Firefox * Thunderbird * Winamp * Carry it Easy * IrfanView * WinRAR * Pass2Go Yukarıdaki listedeki yazılımlardan "Carry it Easy" haricindekiler ücretsiz. Bir çok ücretli program bulunmakta. U3.com, sürekli yeni programlar da ekliyor. Yukarıdaki yazılımlar, kendi çalışmalarınızın büyük çoğunluğunu yanınızda taşımanız için yeterli görünüyor. En büyük eksiğin, farklı işletim sistemi desteğinin olmaması olduğu da sanıyorum gayet açık. Önerebilecegim ürün :4 GB TOSHIBA U3 SMART USB 2.0 BELLEK Fiyat :40$+KDV civarrlarinda
|
| No:1577 (#53184) | Yazan: BlackJuan |
Konu: re Trace |
10 Sep 2007,11:19 |
kardeş, hatta USB Flaş disk üzerinden çalışan xp var,
kurarsın onu USB diskine, bilgisayarı direk USB'den çalıştırırsın, Live CD ya da Linux'un bazı live OS'si gibi çalışır ;)) ________________________________________________ "Kaderimiz, karar anlarımızda biçimlenmiştir!!!"
|
| No:1578 (#53200) | Yazan: Zero |
Konu: Ehrm |
10 Sep 2007,19:05 |
Bir kere forumda copy paste'i cok sevmedigimi soylemistim. Hatta Genius'u uyarmistim. Bu yuzden copy paste yuzunden trace'i uyarmaktan da ceknimiyorum. Eger copy paste degilse de, daha kisisel bir uslup rica ediyorum, zira bir muhendis olarak "marketroid" leri sevmedigimi bilenler bilir. Ikinci sIk olarak, neden koca windows'u flashdiske kurup yer kaybediyorsunuz? Bir tane DSL'i kuruverin 256MB flash diske, istediginiz yerde boot edin. olsun bitsin. U3/MiGo kullanicilarina da soyle bir sey soyleyeyim: U3 e para vermeye gerek yok. gidin portableapps'a, oradan cekin istediklerinizi. U3 gibi kapali degil, zor degil. kurun gitsin. jillop gibi programlar, her flashdiske de oluyor. Aliverin hizlisindan bir flash disk, eglenin gitsin. Turker'in aldigi contour guzel bir disk. Ben de OCz Rally-2 8GB kullaniyorum. Turker'inki kadar hizli yazmasa bile, 8GB disklerin en hizlisi su anda bildigim kadari ile (FlashVoyager-GT daha hizli pardon). Sevgi dolu modunuz, zero. PS: Bu arada, yarin ATI driverlarina bir goz atin. Linux'da ATI performans vermiyor diyenler sozlerini geri almazlarsa, kendilerini benchmark chartlari ile dovebilirim bundan sonra. Zero - Powered by debian
|
| No:1579 (#53201) | Yazan: Zero |
Konu: Re: Zero |
10 Sep 2007,19:06 |
Ne fasistce yazmisim ya. iki corba kasigi =) ile okuyun yazdiklarimi nesem yerinde son derece. Zero - Powered by debian
|
| No:1580 (#53212) | Yazan: Turker |
Konu: re TRace |
11 Sep 2007,15:53 |
arkadasim :) o senin verdigin cihaz neden ucuz dusundun mu hic ? 4GB gibi bir depoyu sahsen excel word dosyalari ile doldurmak icin kulllanmiyorum. yeri geliyor o 40USD lik aletler ile 1CD lik DDivx filmi aktarana kadar bir bardak cay icebiliyorsun... ben hizindan dolayi bu cihazi ? tercih ettimki U3 var yukarida yazdiklarindan fazlasi kurulu geliyor . .-. . . .-. . . .-. .-. | | | |( |< |- |( ' `-' ' ' ' ` `-' ' '
|
[baş] [geri] ... [154] [155] [156] [157] [158] [159] [160] [ileri] [son] |
|