Genel, TextZone Notes |
4240 notes in Genel board.
| No:4231 (#55436) | Yazan: Katana |
Konu: YY |
31 Dec 2007,16:12 |
Herkese mutlu yıllar arkadaşlar. Herşey gönlünüzce olsun :)
|
| No:4232 (#55447) | Yazan: Varkan |
Konu: re: |
01 Jan 2008,02:42 |
sanki sarhos gibiyim, elico bbsi niye donduruyon olum ? -- they brought death to our home before dawn
|
| No:4233 (#55464) | Yazan: Cem |
Konu: office |
01 Jan 2008,23:32 |
bu arada soylemeyi unutmusum dosya excel dosyası excel dosyasını da düzeştir mi? ---WISDOM IS KNOWING WHAT TO DO NEXT, VIRTUE IS DOING IT.---
|
| No:4234 (#55527) | Yazan: GeNiUS |
Konu: re: |
05 Jan 2008,23:20 |
jet motorlu yangın söndürme aracı. Macaristanlı mühendisler Rus yapımı Mig-21 uçaklarının jet motorlarını kullanarak bir tane itfaiye aracı yapmışlar. Tabiki evde çıkan ocak yangınını değil, daha çok petrol kuyularında çıkan yangınları söndürmek için dizayn edilmiş. Videoda da görebileceğiniz gibi, jet motorlu yangın söndürme aracını gören yangınlar, keşke hiç başlamasaydım diyecekler. Bide jet motorlarıyla ilerlese çok iyi olur, yangına hiçbir zaman geç kalmaz! http://cool.cherez.com/jet-motorlu-yangin-sondurme-araci.html
|
| No:4235 (#55539) | Yazan: Cem |
Konu: World topl List Uni. |
07 Jan 2008,10:53 |
ilk 500 universite kimse bosuna türkiyeyi aramasın. canınızı simdiden sıkayım istedim http://www.arwu.org/rank/2004/Statistics.htm ---WISDOM IS KNOWING WHAT TO DO NEXT, VIRTUE IS DOING IT.---
|
| No:4236 (#55541) | Yazan: Wasp |
Konu: re:cem |
07 Jan 2008,11:02 |
tamam eyvallah türkiye yok ancak bu da yeni bir istatistik değil biz türkler kadar bi boka yaramadığını idda edenbaşka milletyoktur ezikliğin alemi yok, canınız sıkılsın bakın bizde listede yokuz demek yerine 2004 te listede yokmuşuz çok çalışalım başaralım listeye girelim ya da o kadar ilerleyleim ki kendi listemizi kendimiz yapalim gibi düşünceler içerisine girmek lazım.. ------------------------------------------------------------------------------- Wasp -> The E$ek ArIsI! * Vızzzzzzzzz * Kadınlar üzüm suyu gibidir. Sizin göstereceğiniz emek ve ilgiye göre sirkeye yada şaraba dönüşürler...
|
| No:4237 (#55544) | Yazan: Cem |
Konu: re:wasp |
07 Jan 2008,11:24 |
ezelim ezilelim bu dünya kimseye kalmaz. aslında dogal bir güdülenme. mesela bi futbol macında. eger cok iddaalı olup da yenildiğimizde soyle deriz 1-zaten adamlar cok gucluydu. 2-serefsiz takım yine yenildi 3-naapalım yenilmek de varmıs 4-umarım 5 sene sonra bigün bu takımı yeneriz. vs... bilmiyom? hepsi de birbirinden kötü wasp cıım ben hiç konuşmamayı yeglerim. illa bişey soyliceksem. geyiğe en yakınını yapıp rahatlamayı tercih ederim. aslında duruma sinir olmusumdur. Lanet olsun 1 tane mi üniversite olmaz!!! demek gelmiştir ama bunun yerine baska seyler gevelemişimdir. ---WISDOM IS KNOWING WHAT TO DO NEXT, VIRTUE IS DOING IT.---
|
| No:4238 (#55546) | Yazan: Wasp |
Konu: .. |
07 Jan 2008,11:34 |
kardeşim hep eziklik hep eziklik ezik değilim ben benim için aslolan bugün değil yarındır bu gün yeniğim aman püf of zaten benden adam olmaz değil gerçekçi hedefler komalı of asarız keseriz aslanız kaplanız da dediğin gibi yanlış ama oturup zırıl zırıl zırlayacağımıza öncelikle kişisel başarı hedefleri konmalı toplum başarısı kişisel başarıların artması için oluşacak tecrübe kaynaklı eğitim sonrasında takım çalışmasının getirdiği dinamikler ile olur herkes kendisine hedef koymalı 5 sene 10 sene sonra olmak istediği yerler ile ilgili bunlara göre çalışmalı, çabalamalı.. planlamalı.. ------------------------------------------------------------------------------- Wasp -> The E$ek ArIsI! * Vızzzzzzzzz * Kadınlar üzüm suyu gibidir. Sizin göstereceğiniz emek ve ilgiye göre sirkeye yada şaraba dönüşürler...
|
| No:4239 (#55547) | Yazan: Cem |
Konu: re:wasp |
07 Jan 2008,11:37 |
sen bi de benim eğitmeye çalıştıklarımı. Çalıştıklarımızı görsen. neyse. senin söylediklerin dogru. Fakat bize başka bişey lazım. şok lazım şok. bişeylerin tetikleme yapması lazım. çünkü toplumda uyuşukluk var. bayılmış yatıyoz. bence takım çalışması 2. sırada kalıyor. ---WISDOM IS KNOWING WHAT TO DO NEXT, VIRTUE IS DOING IT.---
|
| No:4240 (#55548) | Yazan: Wasp |
Konu: .. |
07 Jan 2008,11:41 |
bayılan biziz abi toplum falan değl farkında olanlar olarak baygınız.. sosyal hayatımız diye birşey yok, neden? güya paramız yok.. toplumumuz kitlenmiş durumda.. önceleri insanlar ne kadar da duyarlıymış birbirine. sen tanımadığın birine selam veriyor musun? ya da sokakta tanımadığın biri sana selam verdiinde dur lan bu ne istiyor acaba diye düşünmüyor musun? işte işin trick u burada. insanlar iletişim kurmuyor.. minibüse bin, şuradan bikişi de para üstünü al otur. bakkala git (bak hala bakkala giden vardır diye diyorum) 2 ekmek bi süt, al bu da para. (ak poşetleri çık) arkadaşını ara - alo osman abi nasılsın? iyiyim.. para lazım borç var mı? peki. hoşçakal toplum biraz konuşabilse birbiri ile, biraz derdini paylaşabilse.. biraz birbirine gülüp 2-3 kelam edebilse iletişim oluşacak, kenetlenme olacak.. bulgarına ermenisine kürdüne türküne bu ülke ne de güzeldi eskiden. eskiden yapabiliyorduk, şimdi de yapabiliriz.. sökmeli nifak tohumlarını, anca öyle olur.. yoksa eriyip yok olup yozlaşıp gidiyoruz.. ------------------------------------------------------------------------------- Wasp -> The E$ek ArIsI! * Vızzzzzzzzz * Kadınlar üzüm suyu gibidir. Sizin göstereceğiniz emek ve ilgiye göre sirkeye yada şaraba dönüşürler...
|
[baş] [geri] ... [418] [419] [420] [421] [422] [423] [424] |
|